Forside » Hundetips og -tricks » Er jeg for pylret af en hundemor? Lyt til podcast om hvalpens sundhed her

Er jeg for pylret af en hundemor? Lyt til podcast om hvalpens sundhed her

Vuffeli hundeblog

Som førstegangs hundeejer er alting nyt – også når hvalpen kaster op eller taber tænderne. Lyt til afsnit 5 af ‘Helt i hundene’ med dyrlæge Søren Pejstrup, hvor du kan blive endnu klogere på hvalpesundhed.

Trækker han vejret lidt for hurtigt? Han kaster op – er han så alvorligt syg? Burde jeg tage til dyrlægen for en sikkerheds skyld?

Som førstegangs hundeejer kan hvalpelivet være fyldt med en masse bekymringer. Det kan podcaster og journalist Kristine Kjær i hvert fald skrive under på. Som nybagt hundemor til havaneseren Bobby, mærkede hun på egen krop, hvordan Bobby gav anledning til mange bekymringer og besøg til dyrlægen.

Derfor var det nærliggende at tale med en dyrlæge i 5. afsnit af hendes podcastserie ‘Helt i hundene’, hvor hun klæder alle hundeejere på til alt dét, hundelivet kan byde på. 

Hellere et dyrlægebesøg for meget end for lidt 

I afsnittet om hvalpesundhed interviewer Kristine dyrlægen Søren Pejstrup. Udover at tage sig af en masse husdyr i sin praksis, er han også selv podcaster. Han formidler både viden til andre dyrlæge samt til almindelige hundeejere i et – med Søren egne ord – mere normalt menneskesprog. 

I dette afsnit af ‘Helt i hundene’ kan du blive klog på, hvilke vacciner der er vigtige for din hvalp, ormekur, hvordan du skal forholde dig til udskiftningen af mælketænder og vigtigheden af tandbørstning. Afsnittet er del 1 af 3, hvor Kristine taler med Søren Pejstrup om hvalpesundhed. 

Lyt til podcasten der, hvor du plejer at lytte:

Lyt på Apple Music
Lyt på Spotify

Exit mobile version