Forside » Hundetips og -tricks » Hvordan finder du det bedste hundenavn? Unikke og populære navne

Hvordan finder du det bedste hundenavn? Unikke og populære navne

hund kigger ind i computerskærmVuffeli hundeblog

Kær hvalp har mange navne. Skal det være søde, sjovt, helt unikt, starte med et bestemt bogstav eller være nemt at kalde? Det er en stor beslutning at vælge det helt rigtige hundenavn. Læs med, og få gode idéer til navngivningen af dit firbenede familiemedlem.

De mest populære: Top 5 hundenavne i 2021

Der er nogle klassiske hundenavne, der bare bliver ved med at hitte. Du kender måske en Bella, en Molly eller en Charlie?

Vi har tjekket vores data og er fundet frem til de mest udbredte hundenavne.

De 5 mest populære hundenavne blandt Vuffelis firbenede medlemmer er:

  1. Molly
  2. Bella
  3. Mille
  4. Charlie
  5. Bailey

Læs med under billedet, og få inspiration til din hvalps navn.

25 populære hundenavne til tæver

25 populære hundenavne til hanhunde

Læs også: Sådan vælger du foder til din nye hvalp

GØR SOM 10.000 ANDRE HUNDEEJERE

Vælg et hundenavn med betydning

Er du på udkig efter et hundenavn, som skiller sig ud? Så skal hovedet måske lægges lidt i blød. Det er nemlig sjældent den type navn, der står nævnt på listen over de mest populære hundenavne. Her rykker du i stedet over i afdelingen for de mere specielle hundenavne.

Må din hunds navn gerne være helt unikt? Så skal du vælge nogle af de specielle hundenavne. Kojac, Nala, Ziva og Nova er gode hundenavne, man ikke støder på så ofte. Men du kan også vælge at navngive din hund efter, hvordan den ser ud. Plet, Blacky eller Brownie er muligheder, der endda kan bruges til både en pige og en dreng.

Mangler du inspiration til, hvilket navn du skal vælge? Det kan være en idé at dykke ned i mytologiens verden for at finde inspirationBåde i den græske, romerske og nordiske mytologi finder du navne, der kan gives til både tæver og hanner. Thor, Pluto, Athene, Mars og Sif er hundenavne med betydning.

Her finder du inspiration

Søde, sjove og helt specielle hundenavne

Det kan være en god idé at samle familien for at lægge hovederne i blød sammen. Jeres idéer vil være nemmere at huske, hvis I noterer dem ned på et stykke papir. Nogle ting I sammen kan tænke over er:

Vælg et navn, som skaber et stærkt bånd mellem dig og din hund

Har du en yndlingskarakter eller måske en favoritforfatter? Lad dig inspirere af de fantasifulde universer. I bøger og film finder du mange forskellige og unikke navne, du kan give din hund. På den måde kan du også lade dine egne interesser og din egen personlighed afspejle sig i din hunds navn.

Det gør kun båndet mellem dig og din hund endnu stærkere. Samtidig er det også en sjov fortælling at give videre, når andre hundeejere spørger dig, hvorfor du har valgt lige netop det navn til din hund.

Læs også: Sådan opdrager du din hvalp

Hundenavne, der hitter hos Vuffeli

Her er endnu flere hundenavne, der er blevet delt i vores Hundehus på Facebook:

Vi glæder os til at høre, hvilket navn du har valgt til din hund.

Exit mobile version