Forside » Hundetips og -tricks » Hvordan bliver Bobby venner med alle? Lyt til podcast om hunde-socialisering her

Hvordan bliver Bobby venner med alle? Lyt til podcast om hunde-socialisering her

Vuffeli hundeblog

Socialisering af hvalpe til nye mennesker, miljø og andre hunde er vigtig for at skabe en robust og venlig hund. Men hvordan griber man det an? Og er det overhovedet realistisk, at ens hund skal være venner med alle? Lyt til afsnit 4 af podcastserien ‘Helt i hundene’ og bliv endnu klogere. 

I den første tid kunne Kristines havaneser, Bobby sagtens hilse pænt og lege med alle de hunde, de mødte på deres gåture i Aalborg. Men da Bobby begyndte at blive kønsmoden ændrede det sig. De andre hunde virkede sure, og hundeejere ville ikke lade deres hunde hilse, da de fandt ud af, at Bobby var en han-hund. 

Virker det velkendt? 

Som kommende hundeejer eller nuværende hvalpeforældre har du sikkert gjort dig nogle overvejelser omkring træningen med socialisering. Det samme gjorde podcaster og journalist, Kristine Kjær da hun fik Bobby. Men hvordan lærer hun Bobby at omgås andre hunde bedst? Og gælder det også hans socialisering med andre mennesker? 

I afsnit 4 af podcastserien “Helt i hundene” taler hun med Andreas Rosenvinge, der er hundeinstruktør, certificeret adfærdsrådgiver og indehaver af hundedagplejen WUUF. 

Taler du hundsk? 

Det vigtigste, Kristine Kjær lærer om hunde-socialisering, er at hun skal sætte sig ind i hundesprog. Hvad betyder det, når Bobby trækker i snoren mod andre hunde? Og hvordan kan det opleves for de andre hunde, der ser ham på afstand? 

Lyt til afsnittet om socialisering, der hvor du plejer at høre din podcast. 

Lyt på Apple Music
Lyt på Spotify

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *