Forside » Hundetips og -tricks » Hvordan ser den perfekte pølle ud? Få svar i podcast om hundens fordøjelse og motorik her

Hvordan ser den perfekte pølle ud? Få svar i podcast om hundens fordøjelse og motorik her

Vuffeli hundeblog

Prutter min hund for meget? Og må den godt gå på trapper? Livet med hund giver anledning til et væld af spørgsmål. Heldigvis sidder dyrlæge Søren Pejstrup klar i endnu et podcast-afsnit til at gøre dig endnu klogere.

Livet med en hundehvalp kan på ét punkt minde en hel del om livet med en baby. Man går i hvert fald meget op i, hvordan indholdet i bleen eller hundeposen ser ud – og med god grund. 

Afføring er den mest håndgribelige ting, der kan fortælle os om, hvorvidt der er balance i mave-tarm systemet eller ej. 

Journalist og podcaster Kristine Kjær, er også en af de hundeejere, der er meget opmærksom på, hvad der kommer ud i den anden ende af hendes havaneser Bobby. Derfor har hun endnu engang allieret sig med dyrlæge, Søren Pejstrup, til en snak om, hvornår man skal være bekymret for opkast, hundeprutter og hvordan den ideelle hundelort ser ud. 

Kan min hvalp tage skade af at hoppe? 
Udover at dykke ned i emner som fordøjelse og renlighedstræning, taler Kristine og Søren også om de mange myter omkring hvalpens motorik.

Som hundeejer er du sikkert stødt på historier om, hvis din hund hopper eller går på trapper, har den forhøjet risiko for at udvikle dysplasi i hofter eller andre led. Men virkeligheden forholder sig helt anderledes.

Bliv endnu klogere og lyt til 6. Afsnit af podcastserien ‘Helt i hundene’, der hvor du plejer at lytte – det er ganske gratis.

Lyt på Apple Music
Lyt på Spotify

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *