Forside » Hundetips og -tricks » Hvorfor vil Bobby ikke spise? Lyt til podcast om kræsenhed her

Hvorfor vil Bobby ikke spise? Lyt til podcast om kræsenhed her

helt-i-hundene-podcastVuffeli hundeblog

Første afsnit af podcastserien Helt i hundene dykker ned i kræsenhed, og hvordan man kommer det til livs en gang for alle. 

Kan en hund virkelig være kræsen? Og hvad gør man egentlig, når ens hund ikke vil spise? Den situation stod Kristine Kjær i blot få dage efter, hun hentede sin allerførste hundehvalp, havaneseren Bobby.

Til daglig er Kristine journalist, podcaster og nu også førstegangs hundeforældre. Hun står bag podcastserien ‘Helt i hundene’, der klæder hundeejere på til de udfordringer, de kan risikere at møde i hundelivet. 

Første afsnit handler om kræsenhed hos hunde. Hendes havaneser Bobby plejede nemlig at være en rigtig kræsenpind. Det vakte en del bekymring hos den nybagte hundemor, der straks tyede til leverpostej og håndfodring – noget mange hundeejere godt kan nikke genkendende til. 

Kristine har besøg af hundeernæringsekspert og dyrlægestuderende, Sofia Thimsen i afsnittet, der til daglig også arbejder som hvalperådgiver og foder- og adfærdsekspert hos Vuffeli. Lyt til episoden der hvor du plejer at lytte til podcasts.

Afsnit 1: Uden mad og drikke duer hvalpen ikke: Kræsen adfærd)
Lyt på Apple Music
Lyt på Spotify

Tilmeld dig Vuffelis kræsenhedsforløb her 

Har du udfordringer med kræsenhed hos din egen hund?

Som Vuffeli-medlem kan du tilmelde dig et særligt 14 dages kræsenhedsforløb, hvor du får din egen kræsenhedsrådgiver, der hjælper dig helt i mål til en tom madskål – hver dag!

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig Vuffelis kræsenhedsforløb, skal du sende en mail til kontakt@Vuffeli.dk, så hjælper vi jer. 

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *