Forside » Hundetips og -tricks » Kender du til den uregerlige unghund? Der er heldigvis hjælp at hente fra hundetræneren lige her

Kender du til den uregerlige unghund? Der er heldigvis hjælp at hente fra hundetræneren lige her

Vuffeli hundeblog

Hvorfor lytter min hund ikke efter længere? Overgangen fra hvalp til unghund kan komme bag de fleste hundeejere – men det er der råd for. Lyt til podcast med hundetræneren, der har gode råd til den udfordrende unghunde-tid lige her. 

Havaneseren Bobby hygger sig rigtig godt hjemme hos sin hunde-mor, podcaster og journalist, Kristine Kjær. Hans personlighed er virkelig begyndt at vise hundetænder, nu hvor han er blevet en teenager. 

“Han er nok den selvudnævnte præsident herhjemme”, griner Kristine – men bag udtalelsen ligger der også en hård sandhed. Det er nemlig lidt mere udfordrende at have en teenagehund, end Kristine lige havde regnet med. 

“Alt det vi har lært fra hvalpetræningen, lader det til, at han har glemt”. Og jeg tør i hvert fald ikke længere have ham løs, hvis der er risiko for at møde andre hunde”. 

Lyder det bekendt? 

Bobbys ‘coach’ er klar med de bedste råd 

I afsnit 2 fra første sæson af podcastserien Helt i hundene, Interviewede Kristine Kjær, Emilie Preuss fra Hundesnude, da hun har hjulpet med træningen af Bobbys separationsangst. 

Endnu engang hiver Kristine, Emilie med ind i podcast-studiet til en snak om, hvordan man bedst muligt kan håndtere unghunde-perioden. 

Emilie kommer med forklaringen på, hvorfor teenagehunden er, som den er, råd til træningen, og hvad man kan gøre, hvis nu man ikke længere er så tryg i mødet med andre hunde.

Lyt til alle afsnittene af ‘Helt i hundene’, der hvor du plejer at høre dine podcasts. 

Lyt på Apple Music
Lyt på Spotify

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *