Forside » Hundetips og -tricks » Kom bag facaden hos Danmarks største hundeinfluencer Topper

Kom bag facaden hos Danmarks største hundeinfluencer Topper

Vuffeli hundeblog

Med sine 40 tusinde følgere er cockerpooen Topper en særdeles populær herre. På hans Instagram deler hans hundemor, Katrine, ud af hverdagens op- og nedture. Lyt til hele interviewet i andet afsnit af podcastserien ‘Helt i hundene’. 

“Jeg troede, at når man fik en hund, så gik man til træning med den, gik nogle ture, nussede med den derhjemme – og så kunne man ellers gå på arbejde. Det er meget langt fra den oplevelse, jeg har haft!”

Sådan fortæller Kathrine om sin hund Topper i podcasten Helt i hundene. Topper viste sig nemlig at have separationsangst, så Katrine havde meget svært ved at opretholde den hverdag, hun kendte. 

“Jeg endte jo med at sige mit job op og være selvstændig, så på mange måder har Topper ændret mit liv – men det har heldigvis vist sig at være en sindssyg god beslutning”. 

Det upolerede, krævende hundeliv 

På sin Instagram deler Katrine ud af de typiske hverdagsting fra hundelivet – gåturene, hyggestunderne og hundetræningen. Men man får også et indblik i den del af hundelivet, der kan være udfordrende og knap så glamourøs. 

Særligt har overgangen fra hvalp til unghund givet nogle ekstra ting at arbejde med for Katrine og Topper. De anstrengte møder med andre hanhunde, overvejelser om kastrering og vedholdenheden i træningen – også selvom det ikke er ligeså nemt længere – er alt sammen noget, podcaster og journalist, Kristine Kjær kan nikke meget genkendende til. 

Lyt til hele interviewet med Toppers hunde-mor, Katrine, der hvor du plejer at lytte til din podcasts. 

Lyt på Apple Music
Lyt på Spotify

Vidst du, at Topper har udviklet sin helt egen godbid i samarbejde med Vuffeli? Læs endnu mere om Toppers chicken bites og få poterne i dem via dette link. 

Exit mobile version