Forside » Hundetips og -tricks » Med Bobby hos hundefrisøren: Tips til trimning, tænder og ørerens

Med Bobby hos hundefrisøren: Tips til trimning, tænder og ørerens

Vuffeli hundeblog

Med Bobby hos hundefrisøren: Tips til trimning, tænder og ørerens 

Man skal passe på, at der ikke går helt hundehårknude i den, hvis man springer børstningen over. Det kan være lidt af en udfordring, når man selv skal trimme sin hunds pels, derfor kan du nu få de bedste tips direkte fra hundefrisøren selv i nyt podcast-afsnit. 

Havaneser, puddler, cuton, cockerpoo og havapoo. Allesammen særdeles populære hunderacer, der alle har noget meget vigtig til fælles – deres allergivenlige pels kræver daglig pleje og ture med trimmeren. 

Podcaster og journalist, Kristine Kjær er selv hundemor til havaneseren Bobby. Siden hvalpetiden har hun besøgt hundefrisøren Carina, der har trimmet hans lokker, renset hans øre og klippet hans klør. 

Nu har hun taget mikrofonen og teenagehunden, Bobby under armen og givet Carinas salon endnu et visit, for at optage et afsnit til podcastserien Helt i hundene. 

Træn din hund til trimningen 

Carina har med sine mange år i branchen et helt særligt hundetække. Bobby, der ellers normalt ikke vil lade Kristine klippe hans negle, vil gerne lade Carina komme i nærheden af poterne med saksen. 

“Jeg kan altid få lov til lidt mere end hundeforældrene kan. Jeg tror, det handler om, at de godt kan mærke, at de ikke rigtig kan løbe om hjørner med mig”, fortæller Carina, der dog har et par tips til at gøre frisør-tiden sjovere for hunden.

“Sørg for at give masser af ros og belønninger, når du selv prøver at klippe. Og hvis de nu skal vænne sig til hårtørren, kan man også bare starte med at tænde den og lade den ligge på gulvet og give godbidder imens. Så tænker de godt om den næste gang, de hører den”. 
Lyt til afsnittet Undgå hårknuder: Kom med i hundesalonen og få alle Carinas tips og tricks til, hvordan du selv kan klare trimningen hjemmefra.

Lyt på Apple Music
Lyt på Spotify

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *