Forside » Hundefoder » Sådan aktiverer du din hund med vådfoder

Sådan aktiverer du din hund med vådfoder

Vuffeli hundeblog

Der er et hav af muligheder for at bruge vådfoder til at lave sjov og berigende aktivering med din hund. Dyk ned i et par af mulighederne her. 

Det gode hundeliv er fyldt med en masse spændende aktiviteter for både hovedet og kroppen. Når hundens snude kommer på arbejde, er det en suværen måde at stimulere dem mentalt. 

Med Vuffelis nye vådfoder er der en række måder, man kan aktivere sin hund både inden- og udendørs. Her er et par forslag, som I kan prøve af derhjemme.

Hundelegetøj


Måske du allerede har et aktiveringslegetøj eller et gammel udhulet ben liggende? Put vådfoderet i, og giv det til hunden. Prøv at fryse det ned, hvis din hund skal have glæde af vådfoderet i endnu længere tid.  

Slikkemåtte 

Slikkemåtter er silikonemåtter, der specifikt er lavet til vådfoder. Smør vådfoderet ud på måtten og servér til din hund. Du kan endda være kreativ og klistre den på en rude eller klinker, for at udfordre din hund. 

Hvis du træner alene-hjemme træning, kan slikkemåtten være en rigtig god og beroligende aktivitet for din hund – og så kan du også fryse den ned, hvis vådfoderet skal sidde endnu bedre fast. 

Frys det ned 

Hvis du ikke har noget legetøj ved hånden, kan du også lave dit eget af vådfoderet alene! Frys enkelte skefulde ned i isterneingebakker, og servér dem enten i vandskålen, tørfoderet eller gem dem i haven. Ligeså snart hunden skal tygge eller snuse, aktivere det dem mentalt – så prøv at eksperimentér med dét, du har liggende. 

Tag vådfoder med på skovtur 

En god øvelse, der både træner snuden og skuldrerne, er at smøre vådfoder på træer eller andre høje steder. Når hunden skal bruge poterne til at nå, styrker det musklerne og træner deres balance. Du kan enten vise hunden, hvor du smører vådfoderet ud, eller du kan bruge vådfoderet som en søge-leg. Den uimodståelige hunde-duft skal nok få hundensnuden til at dirre. 

Har du andre gode idéer? Vi vil vildt gerne se med! Skriv til os eller tag os @vuffeli på sociale medier. Vi glæder os til at se, hvordan I forkæler jeres hunde. 

Vil du prøve Vuffelis vådfoder? Så kan du som medlem bestille vådfoder til din næste levering i brugerprofilen. Er du ikke allerede medlem, så start med fodertesten og bestil vådfoder til din prøvepakke.

Exit mobile version