Forside » Hundehelbred » Hvor meget ved du egentlig om hundeallergi?

Hvor meget ved du egentlig om hundeallergi?

hvid hund på blå baggrundVuffeli hundeblog

Allergi hos hunde er et emne, som mange hundeejere taler om. Dog er der også mange hundeejere der mener, at deres hunde har allergi, specielt over for fodret, når hunden i virkeligheden har foderintolerence, eller måske slet ikke fejler noget.

Det ikke altid nemt at finde ud af om der overhovedet er noget galt med din hund, og om det er allergi eller ej.

Men hvis din hund nyser, har dårlig mave, eller taber håret, kan det godt være et tegn på, at der måske er noget du bør være opmærksom på. Men er det overhovedet allergi, der er tale om?

Test din viden om allergi

I den følgende test kan du teste din viden om hundeallergi. Hos Vuffeli vil vi gerne hjælpe hundeejere der har udfordringer med allergi eller foderintolerance, og vi vil selvfølgelig også være med til at lære dig, som hundeejer, alt det du skal vide om allergi – på en sjov måde.

Har du stadig spørgsmål?

Var der noget i quizzen, du ikke helt forstod? Har du stadig spørgsmål om hundeallergi? Eller mistænker du nu, at din hun er allergisk overfor noget? Så kan du altid kontakte os på vores kundeservice, hvor vores fodereksperter altid er glade for at hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål både om fodring og allergi.

Læs også: Hvad betyder det for en hund at have allergi?

Du skal dog vide, at du har større chancer for, at din hund IKKE har allergi. Faktisk er det meget få hunde der er allergiske over for noget i foderet. Hvis din hund har dårlig mave eller andre symptomer, der ikke har noget at gøre med allergi, er det altid en god ide at overveje andre muligheder. Husk at du altid er velkommen til at kontakte Vuffelis fodereksperter, hvis du er i tvivl om din hund fejler noget.

Læs også: Allergivenligt hundefoder

Exit mobile version