Forside » Landingpages » Henrik: “Begge mine hunde har fundet ud af, at fragtmanden er deres ven”

Henrik: “Begge mine hunde har fundet ud af, at fragtmanden er deres ven”

Vuffeli hundeblog

Der er garanti for to logrende haler og glade blikke, når der bliver leveret Vuffeli til familien Bjældager. Det har nemlig vist sig at give pote på flere områder. Pels, fordøjelse og energiniveau er i top, og livet som hundeejer er blevet en hel del lettere.

Henrik Bjældager er skolelærer, far til to, agility-udøver og formand i Sorø Hundevenner. Hundefællesskabet har ikke alene skabt stærke bånd mellem Henrik, hans hunde, familien og nye venner. Det har også lært ham, at hunde, ligesom os, har hver deres personlighed og særlige behov – både på banen og derhjemme.

Der er fuld fart på familiens to ft-cocker spaniels, Arthur på syv år og IPA, der lige er fyldt et år. Sammen med Henrik bruger de timevis på træningsbanen, og så snart det er tid til stævne, tager hele familien campingvognen med på tur. Hundene er vigtige medlemmer af familien. Når Arthur og IPA ikke løber rundt på agilitybanen, er de kærlige familiehunde og børnenes bedste venner.

For Henrik er de to firbenede familiemedlemmers sundhed og trivsel en absolut topprioritet. Derfor var løsningen på Arthurs maveproblemer også en stor lettelse. Siden skiftet til Vuffelis hundefoder er Arthurs fordøjelsesbesvær helt forsvundet, og begge hunde nyder godt af deres måltider hver eneste dag.

“Det vigtigste for mig er, at hundene har det godt. Det er nr. 1. Det er det, vi oplever, med det her foder.”

Vuffeli hundeblog

Hvad har gjort en forskel for dig som hundeejer?

“Vi er meget opmærksomme på, om vores hunde har den rette energi, får dækket deres specifikke ernæringsmæssige behov og er glade for at spise deres mad – og så selvfølgelig deres fordøjelse. Det er en af grundene til, at vi er virkelig glade for Vuffeli. Førhen havde Arthur ofte dårlig mave, til trods for at vi havde prøvet en masse forskelligt foder. Nu har han ingen maveproblemer. Og det har bare kørt super lige siden,” forklarer Henrik

“Jeg har brugt flere år på at finde frem til det rette foder til mine hunde. Vuffeli har været en stor hjælp for mig, og derfor vil jeg gerne dele min gode oplevelse med andre hundeejere, der måtte være faret vild i foderjunglen.”

“Det er gået sindssygt godt med Arthur det her år. Derfor er vi blevet ved med at fodre med det. Det fungerer rigtig godt for ham, og han kører godt på det. Han har pæn pels. Han er glad for at spise det. Og begge hunde har fundet ud af, at fragtmanden er deres ven. Når han kommer, så er der noget godt i vente,” fortæller Henrik.

“Vi behøver ikke at spekulere på åbningstiderne, og hvornår vi kan hente mad – det bliver bare leveret, når vi har brug for det. Det, synes jeg, er rart,” afslutter han.

Arthur ligger lige ved fødderne af Henrik og sender ham et opmærksomt blik, mens IPAs store hundehvalpeøjne nysgerrigt følger med.

Vil du også prøve Vuffeli? Så fortæl os om din hund, og bestil din gratis prøvepakke – det koster kun fragten.

GÅ TIL PRØVEPAKKE

Se med, da Vuffeli var med Henrik, Arthur og IPA på træningsbanen.

Læs også: Kærlighed på fire ben: Sådan ved du, om din hund elsker dig

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *