Forside » Landingpages » Sine: “Jeg har prøvet vanvittigt mange forskellige slags hundefoder”

Sine: “Jeg har prøvet vanvittigt mange forskellige slags hundefoder”

Vuffeli hundeblog

Med to kræsne hunde har Sine haft sine udfordringer med at finde en sund menu, der faldt i de firbenedes smag. Heldigvis har hun fundet et foder, der lever op til begge krav.

Vi er taget med Sine Rosenkrantz og hendes to hunde en tur i skoven. De to firbenede suser hen over skovbunden med tungerne flagrende ud af munden. Det er Sille på 3 år og Viggo på 1 år. To livlige og legesyge hunde af racen kromforhländer. “Sportshunde, vil jeg kalde dem. De er selvfølgelig også familiehunde, men jeg bruger dem til agility,” fortæller Sine.

Et aktivt hundeliv kræver i den grad sin energi. Men det tog en del forsøg, før Sine landede på opskriften, der kunne forene smag og sundhed. “Racen er kendt for at være kræsen og svær at få til at spise,” fortæller Sine, og det har førhen gjort det vanskeligt at få den rigtige og vigtige næring i hundene.

Heldigvis er jagten på det rette foder indstillet, og Sille og Viggo nyder nu godt af deres måltider hver eneste dag. Foderet er nøje valgt på baggrund af hundenes individuelle behov, og det bliver leveret lige til hoveddøren.

Vuffeli hundeblog

Hvad har gjort en forskel for dig som hundeejer?

“Jeg har prøvet vanvittigt mange forskellige slags hundefoder. Og jeg har brugt rigtig mange penge på foder igennem de tre år, jeg har haft mine hunde, fordi de ikke har gidet at spise. Så gør man jo det som hundeejer, at man prøver ALT, fordi man gerne vil gøre det så godt som muligt for sine hunde,” fortæller Sine.

“Derfor var det en kæmpe lettelse, da jeg fandt frem til Vuffeli. Siden jeg startede med at fodre dem med deres foder, så spiser mine hunde bare op,“ fortæller Sine, inden Viggo afbryder snakken med et kærligt bjæf.

“Der var lige en periode, hvor Viggo synes, at Silles mad var lidt mere spændende, fordi Sille får noget til sart mave, og det gør Viggo ikke. Men heldigvis så jeg, at Vuffelis ernæringsekspert, Nanna, havde lavet en video, hvor hun snakkede om kræsenhed hos hunde. Hun foreslog, at man kunne prøve at varme foderet lidt i mikroovnen. Så det gjorde jeg til Viggo. Han fik serveret varm mad, og det gjorde faktisk, at han begyndte at spise. Nu glider det lige ned,” fortæller Sine.

“Siden da, har jeg overhovedet ikke haft nogen former for problemer. Det er fantastisk at vide, at ens hunde får, hvad de har brug for.”

Vuffeli hundeblog

“Vuffelis rådgivning og gode tips og tricks har hjulpet mig rigtig meget. Efter kort tid begyndte det at virke som om, at Sille og Viggo var sultne, så derfor spurgte jeg Vuffeli til råds. Det fik jeg lynhurtig hjælp til. Der gik et kvarter, så havde jeg fået anbefalet, at vi skulle prøve at sætte mine hunde op fra at være aktive til at være meget aktive. Så blev deres måltider tilpasset derefter,” fortæller Sine.

“Jeg kan ikke sige andet end, at jeg er glad. En glad hundeejer, der er glad for, at mine hunde får noget ordentligt mad.”

Vil du også prøve Vuffeli? Så fortæl os om din hund, og bestil din gratis prøvepakke – det koster kun fragten.

GÅ TIL PRØVEPAKKE

Se med, da Vuffeli var med Sine, Sille og Viggo på efterårstur i skoven.

Læs også: Den nemmeste 5-trins-guide til kræsne hunde

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *