Forside » Landingpages » Træt af hundehår? → 3 trins guide til mindre fældning

Træt af hundehår? → 3 trins guide til mindre fældning

Golden retriever kigger opVuffeli hundeblog

Vuffelis eksperter får ofte spørgsmålet, om man kan få ens hund til helt at holde op med at fælde – og her må svaret være et nej. Selvom det kunne være praktisk, kan man desværre ikke få sin hund til at stoppe med at fælde.

Dog findes der råd og vejledning til at begrænse omfanget af, hvor meget ens hund fælder.
Vuffelis råd til at få sin hund til at fælde mindre kredser om disse tre punkter: 

Vind et års forbrug af foder
Alt du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og så er du automatisk med i lodtrækningen om 1 års forbrug af foder!

1. Vask din hund

Grunden til at det er en god ide at vaske sin hund med en god hundeshampoo er, at du kan få bugt med skæl og løse hundehår.

Et godt råd fra Vuffeli er, at du køber en shampoo, der er beregnet til hunde, der også indeholder plejende midler til hud og pels. Massér gerne sæben ind, og lad det sidde i nogle minutter, inden du grundigt skyller det af.

Vær gennem hele denne proces opmærksom på, at både sæbe og vand ikke må komme i hundens øjne eller ører.

2. Børst din hund

Andet råd fra Vuffeli udmønter sig i, at du skal pleje og passe din hunds pels. Hvor ofte, og i hvilket omfang pelsen skal plejes afhænger meget af, hvilken type hunderace, som du har og hvilken type pels, der er tale om.

Lige meget hvilken type pels netop din hund har, kan du forkorte fældningsperioden, og mængden af tabte hundehår ved at gribe hundebørsten og gøre pelsplejen til en daglig tradition.

Det kan du ganske enkelt, ved at fange hundehårene i børsten, inden de af sig selv falder af, og lander på dit gulvtæppe, eller sætter sig fast i dine bukser.

Derudover vil en god gennembørstning også skabe bedre blodcirkulation, der både gavner pels og hud. 

3. Giv din hund et godt hundefoder

Et godt hundefoder med sunde og nærende ingredienser, samt med et velbalanceret indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer, vil i mange tilfælde være løsningen på generelle udfordringer med hud og pels.

Mange hundeejere, giver ofte olier med et højt omega-3 indhold, såsom lakseolie, som supplement til hundens tørkost – men, hvis man fodrer med et foder af høj kvalitet, vil der dog allerede være tilstrækkelig med olier tilsat. 

Hundens krop skal dertil have tilstrækkelig med vitaminer, aminosyrer og diverse vigtige byggesten, som den får ind med hundefoderet, der kan opbygge væv, hår og vedligeholde hudens og pelsens naturlige balance.

Fælder din hund meget, vil et foder af en god kvalitet derfor være klart at foretrække og kan være løsningen på jeres udfordring.

Hos Vuffeli producerer vi vores eget foder af høj kvalitet, som har hjulpet mange hunde til at genoprette en ideel pels. Indtast informationerne på din hund i Vuffelis guide, ved at følge linket, og få en gratis prøvepakke!

GRATIS PRØVEPAKKE

Exit mobile version