Forside » Landingpages » Hundeejeren Benny: “Anton ELSKER hundemaden, og det er bare super nemt”

Hundeejeren Benny: “Anton ELSKER hundemaden, og det er bare super nemt”

Vuffeli hundeblog

Før i tiden havde Bennys firbenede følgesvend, Anton, problemer med udslæt og kløe. Vuffeli viste sig at være opskriften, der ikke alene gjorde en forskel for Anton; det har også gjort livet som hundeejer meget nemmere for Benny. Læs med.

Familiens mindste medlem følger omhyggeligt foderet i Bennys hånd med både snude, øjne og ører. Anton er en west highland white terrier på snart 10 år – “en moden herre” med Bennys egne ord. Han følger nysgerrigt og ubekymret familien i tykt og tyndt, og han er både godt selskab i sofaen, på deres friske gåture og i sommerhuset. Derfor er det vigtigt for Benny at kunne hjælpe sin firbenede følgesvend bedst muligt.

Vuffeli hundeblog

Anton har heldigvis fået smag for en sund menu, som ikke alene har sat skub i appetiten, men som også har hjulpet ham til et bedre helbred. Siden skiftet til Vuffelis hundefoder er Antons udslæt og kløe nemlig helt forsvundet, og den trofaste terrier nyder godt af sine måltider hver eneste dag. Foderet er nøje valgt på baggrund af Antons behov, og det bliver leveret lige til hoveddøren – både på Benny og Antons hjemmeadresse og til deres sommerhus.

Vuffeli hundeblog

Læs også: Allergivenligt hundefoder: Hvornår er det bedst for din hund?

Hvordan har Vuffeli hjulpet dig og Anton?

“Anton er en west highland white terrier, og de er jo specielt kendt for udslæt og kløe. Vi havde problemer med udslæt på Antons ører og lidt på det ene forben, og han slikkede sig også ofte på poterne. Derfor valgte vi at prøve at skifte foder. Vi gik ind på Vuffelis guide og fortalte om Anton, og så fik vi en personlig brugerprofil. På den måde kunne han få en fodersammensætning og en foderplan, der passede til lige netop ham og hans behov. Nu får han foder med hvid fisk og sild. Og det viste sig rent faktisk, at alene det at skifte foder, gjorde, at hans udslæt og kløe forsvandt,” forklarer Benny.

Vuffeli hundeblog

Hvad har gjort en stor forskel for dig som hundeejer?

“Anton spiser ikke hvad som helst, men det fungerer virkelig godt med Vuffelis mad. Han er rigtig glad for det. Og det er nemt og fleksibelt at være medlem hos Vuffeli. Det smarte er, at det kører automatisk. Og du kan selv gå ind og starte og stoppe dine leveringer af hundemad, så der er ikke noget at være bange for. Er der en periode, hvor din hund spiser lidt mindre, end den normalt ville gøre – det gør Anton en gang imellem – så kan du selv gå ind og justere på din næste forsendelse. Ønsker du at ændre leveringsdato, kan du også bare gøre det. Vi har et sommerhus, som vi nogle gange tager op i, og så får vi bare hans mad sendt derop i stedet. Vi kan lynhurtigt gå ind og ændre leveringen dertil, og så kommer det helt automatisk ind ad døren deroppe. Det er rigtig nemt at have med at gøre,” fortæller Benny.

Vil du også prøve Vuffeli? Så fortæl os om din hund, og bestil din gratis prøvepakke – det koster kun fragten.

PRØV DET GRATIS

Læs også: Kærlighed på fire ben: Sådan ved du, om din hund elsker dig

166 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *