Om os

Vuffelis hundeblog er et digitalt hundeunivers skabt af Vuffeli. Vi er her for at dele al vores viden om foder, adfærd og helbred samt tips og tricks, du som hundeejer kan få glæde og gavn af.

Hvid hund blå baggrund

Alt indhold på Vuffelis hundeblog er formidlet på baggrund af viden og information fra dyrlæger, ernæringseksperter og hundetrænere for at hjælpe dig med at træffe de bedste valg for dig og din hund.

Betragt hundebloggen som din direkte kilde i dagligdagen til brugbar vejledning angående din firbenede bedste ven.

Her finder du derfor et hav af artikler om alt fra træning og tænder til kærlighed og kræsenhed.

foderekspert med hund

Det er nemlig vores mål at sprede hundeglæde og ikke mindst at skabe de bedste forudsætninger for et godt hundeliv.

Her hos Vuffeli har vi fokus på sundhed og smag. Med Vuffeli kan du derfor få skræddersyede kvalitetsfoderblandinger fuld af næringsrige ingredienser samt en unik foderplan, der er tilpasset lige præcis din hund derhjemme – med gratis levering lige til din dør. Det er nemt og bekvemt.

Du kan læse meget mere om Vuffeli og vores værdier på vores hjemmeside:

OM OS


Vuffelis værdier: Det bedste til din hund

Hvis du ønsker personlig vejledning, kan du her hos Vuffeli altid få en gratis og uforpligtende samtale med en af vores fodereksperter på enten telefon eller e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig og din hund med alt mellem himmel og jord.

hund snakker i telefon

Vores universitetsuddannede fodereksperter har rigtig god erfaring med at vejlede og rådgive. Flere tusinde hundeejere i Danmark haft har fundet løsninger på deres problemer sammen med en af Vuffelis fodereksperter – det gælder alt fra valg af foder, til overvægtsproblemer, pelsproblemer, udfordringer med kræsenhed og meget, meget andet.

KONTAKT VUFFELI

hund og naturligt foder

Kom nemt og uforpligtende i gang med Vuffelis kvalitetsfoder ved at bestille en gratis prøvepakke, der er skræddersyet til lige netop din hund og dens behov. Vores erfaring siger os, at dit firbenede familiemedlem vil logre med halen.

GRATIS PRØVEPAKKE