Om os

Vuffeli hundeblog er et digitalt hundeunivers skabt af Vuffeli. Vi er her for at dele al vores viden om foder, adfærd og helbred samt tips og tricks, du som hundeejer kan få glæde og gavn af.

Hvid hund blå baggrundVuffeli hundeblog

Alt indhold på Vuffeli hundeblog er formidlet på baggrund af viden og information fra dyrlæger, ernæringseksperter og hundetrænere for at hjælpe dig med at træffe de bedste valg for dig og din hund.

Betragt hundebloggen som din direkte kilde i dagligdagen til brugbar vejledning angående din firbenede bedste ven.

Her finder du derfor et hav af artikler om alt fra træning og tænder til kærlighed og kræsenhed.

mads-og-christian-fra-vuffeliVuffeli hundeblog

Det er nemlig vores mål at sprede hundeglæde og ikke mindst at skabe de bedste forudsætninger for et godt hundeliv.

Her hos Vuffeli har vi fokus på sundhed og smag. Med Vuffeli kan du derfor få kvalitetsfoderblandinger fuld af næringsrige råvarer samt en unik foderplan, der er tilpasset lige præcis din hund. Vi leverer lige til din dør. Det er nemt og fleksibelt.

Du kan læse meget mere om Vuffeli og vores værdier på vores hjemmeside.

OM OS


Vuffelis værdier: Det bedste til din hund

Hvis du ønsker personlig vejledning, kan du her hos Vuffeli altid få en gratis og uforpligtende samtale med en af vores adfærds- eller ernæringseksperter på enten telefon eller e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig og din hund med alt mellem himmel og jord.

hund snakker i telefonVuffeli hundeblog

Vores universitetsuddannede ernæringseksperter har rigtig god erfaring med at vejlede og rådgive. Flere tusinde danske hundeejere har fundet løsninger på deres problemer sammen med en af Vuffelis fodereksperter – det gælder alt fra valg af foder, til overvægtsproblemer, pelsproblemer, udfordringer med kræsenhed og meget, meget andet.

KONTAKT VUFFELI

hund og naturligt foderVuffeli hundeblog

Kom nemt og uforpligtende i gang med Vuffelis kvalitetsfoder ved at bestille en gratis prøvepakke, der er skræddersyet til lige netop din hund og dens behov. Tusindvis af hundeejere er allerede blevet en del af Vuffeli.

GRATIS PRØVEPAKKE