Forside » Uncategorized » Vuffeli slår investeringsrekord i Løvens Hule

Vuffeli slår investeringsrekord i Løvens Hule

VUffeli slår rekord i Løvens HuleVuffeli hundeblog

Nu kan vi endelig løfte sløret for en kæmpe milepæl: Vuffeli slår rekord i Løvens Hule med den største investering nogensinde. Sammen med Jan Lehrmann tager vi hul på et helt nyt kapitel i Vuffelis historie.

Det gav det største sug i maven, da vi gik ned af trappen og trådte ind foran de fem løver. Vores hjerter pumpede en del hurtigere, end de plejer. For det er vores hjertebarn, det hele handler om. Men løverne tog rigtig godt imod os, og det var den vildeste oplevelse.

Jan Lehrmann landede den største investering i Løvens Hules historie og værdiansatte Vuffeli til 30.000.000 kr. Med hans store erfaring og skarpe kompetencer med start ups skal vi sammen tage Vuffeli til nye højder – og vi glæder os helt vildt. Vi er utrolig stolte over at kunne byde Jan velkommen.

En ny tilgang til hundemad

Det hele startede i et kælderlokale i Glostrup, hvor vi selv bar alle kasketterne. Siden da er vores team, lager, ambitioner og koncept kun vokset. De sidste 4 år har været en hård men fuldstændig fantastisk rejse. En god idé mellem to venner blev til hundemad til tusindvis af hundeejere over hele landet. 

Vi har arbejdet benhårdt på at gøre oplevelsen af at være medlem hos Vuffeli endnu bedre, og de sidste mange måneders hårde arbejde har allerede båret frugt. Vi har lanceret ny hjemmeside, udviklet nye foderblandinger, fået nyt lager og meget, meget mere. Det har givet os helt nye muligheder og gør, at vi nu kan hjælpe mange flere hundeejere og deres bedste venner.

Kæmpestort tak til Jan og de andre løver, og ikke mindst til alle jer, der deler Vuffeli med os. Vi er dybt taknemmelige for den store opbakning og glæder os til at tage hul på et helt nyt kapitel i Vuffelis historie – med mange spændende projekter i støbeskeen. 

Hvad skal der ske nu?

Med Jan ombord går Vuffeli en utrolig spændende tid i møde. Nye produkter er på vej, og visionerne for fremtiden er store. 

Missionen har og vil altid være at forbedre livet for vores firbenede bedste venner og gøre hverdagen som hundeejer nemmere. Derfor fokuserer vi dagligt på at forstå og imødekomme vores medlemmers individuelle behov og sørge for at give dem den bedste oplevelse hos Vuffeli. Vores medlemmer er altid i centrum. 

Med snuden begravet i den nyeste viden om hundesundhed og -ernæring udvikler vi i fællesskab vores koncept. På den måde kan vi skabe de bedste rammer for et langt og logrende hundeliv.

Vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen.

Læs mere om Vuffeli

Exit mobile version