Forside » Landingpages » Susanne: “Det har givet os meget mere ro på”

Susanne: “Det har givet os meget mere ro på”

Vuffeli hundeblog

Den rigtige ernæring er afgørende for vores firbenede venners sundhed og livskvalitet, men det er ikke altid lige nemt at gennemskue, præcis hvad der skal i mådskålen for at ramme den rigtige balance. Susanne fandt svaret hos Vuffeli. Det har nemlig vendt op og ned på Zilvas fordøjelse og gjort plads til ro og hyggestunder.

Familiens amerikanske cocker spaniel, Zilva, på 6 år trasker glædeligt med på tur. Men det har ikke altid været en selvfølge. Han har nemlig førhen lidt af dårlig mave. “Uheld” indenfor og bekymringer, om hvad der nu var galt, endte med at fylde rigtig meget både tids- og følelsesmæssigt i hele familiens hverdag.

Siden skiftet til Vuffelis hundefoder er Zilvas fordøjelsesproblemer forsvundet, og den glade cocker spaniel nyder godt af sine måltider hver eneste dag. Foderet indeholder naturlige råvarer fyldt med fibre, vitaminer og mineraler, der tilgodeser Zilvas behov.

Og det er ikke kun Zilva, der har fået ro i maven. “Det har givet os alle meget mere tryghed og balance i hverdagen, at det med foderet bare kører,” siger Susanne.

Hvad har gjort en stor forskel for dig som hundeejer?

“Det har været noget af en rejse for os i forhold til Zilvas foder,” fortæller Susanne. “Zilva led af dårlig mave, og derfor prøvede vi mange forskellige slags foder. I starten prøvede vi noget billigt foder, og så har vi prøvet noget rigtig dyrt foder. Vi har også prøvet noget til sart mave. Men der var bare ikke noget, der lykkedes. Indtil vi besluttede os for at prøve Vuffeli. Siden vi skiftede til det, er hans fordøjelsesproblemer forsvundet,” forklarer Susanne.

“Nu får Zilva et sundt foder, der passer til netop ham. Og det er super nemt. Det gør mig tryg at vide, at hans ernæringsmæssige behov bliver dækket, og at han får alle de vigtige ting, han har brug for. Og så har vi jo bare kunne se en kæmpe forbedring på hans helbred,” fortæller Susanne.

“Det har betydet rigtig meget for os. Det har givet os meget mere ro på. Og der er simpelthen ingen tvivl om, at det er Vuffeli, vi skal køre med nu. Vi er yderst tilfredse.”

“Lige i starten da vi var ved at overgå til Vuffeli, havde vi en rest tilbage af det gamle mad, som jeg havde stillet væk. Pludselig blev Zilvas afføring dårlig igen. Og så kommer jeg tilfældigvis til at sige, “ej, hvad er der lige sket her, har I ændret på hans kost”. Så viser det sig faktisk, at min mand er kommet til at give Zilva det gamle foder i stedet for det nye. Og allerede ved det korte skift havde Zilva fået dårlig afføring igen,” forklarer Susanne med et smil. “Vi har virkelig bare fundet ud af, hvad der virker.”

Zilva kigger kærligt op på Susanne og giver glædeligt pote for en smagsprøve.


Vil du også prøve Vuffeli? Så fortæl os om din hund, og bestil din gratis prøvepakke – det koster kun fragten.

GÅ TIL PRØVEPAKKE

Se med, da Vuffeli var på besøg hos Susanne og Zilva i København.

Læs også: Sådan behandler du din hunds dårlige mave – og undgår det i fremtiden

Exit mobile version