Forside » Hundetips og -tricks » Hunden holder mig fanget derhjemme: Lyt til podcast om separationsangst her

Hunden holder mig fanget derhjemme: Lyt til podcast om separationsangst her

helt-i-hundene-podcastVuffeli hundeblog

Andet afsnit af podcast-serien ‘Helt i hundene’ handler om en af de mest udbredte adfærdsproblemer hos hunde: Den svære alene-hjemme-træning og separationsangst. 

Hylen, skratten på dørene og destruktiv adfærd. Når ens hund viiiirkelig ikke vil være alene, er det ikke svært at overse. 

Separationsangst er ikke kun en af de mest udbredte adfærdsproblemer hos hunde – det er måske den mest invaliderende at arbejde med for hundeejeren, fordi hundens manglende evne til at være alene, holder hundeejeren fanget i hjemmet, væk fra arbejdet og andre aktiviteter. 

Journalist og podcaster, Kristine Kjær oplevede på egen krop, hvor hårdt en “velcro”-hund er, da hendes hvalp Bobby begyndte at være hunderæd for at være alene hjemme. 

Andet afsnit af hendes podcast ‘Helt i hundene’ handler derfor om separationsangst; bliver det nogensinde bedre? Er man selv skyld i, hvis ens hund udvikler separationsangst, fordi man har været for meget sammen med den? Kan man nogensinde få en normal hverdag igen, eller vil Bobby bare have det bedre med en anden familie, der godt kan være sammen med ham hele tiden?

I det her afsnit får Kristine og Bobby hjælp med alene hjemme-træningen af hundeadfærdseksperten, Emilie Preuss fra Hundesnude.  

Lyt til alle afsnittene af ‘Helt i hundene’, hvor du plejer at høre dine podcasts. 

Link til podcastafsnit: 
Lyt på Apple Music
Lyt på Spotify

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *