Forside » Landingpages » 6 grunde til at give din hund naturligt tørfoder

6 grunde til at give din hund naturligt tørfoder

pige giver foder til hundVuffeli hundeblog

Hvad serverer du for din bedste ven? Indholdet i madskålen har stor indflydelse på din hunds helbred og livskvalitet, og det er der mange gode grunde til … 

1. Kvalitetsfoder giver appetit på livet

Din hund fortjener det bedste. Et nærende foder er bid for bid med til at give din hund de allerbedste forudsætninger for at kunne leve et fuldt og fantastisk hundeliv.

The European Food Industry er en komité, der har til formål at kvalitetssikre hundefoder. På baggrund af videnskabelig forskning og ud fra principper om sikkerhed, sundhed, bæredygtighed og kvalitet, skaber de derfor regler og procedurer, som tørfoder bør leve op til. Vuffelis dyrlæger og universitetsuddannede fodereksperter følger altid disse retningslinjer for at kunne levere hundefoder, der er godkendt som super premium kvalitet. Din firbenede bedste ven har brug for den helt rigtige næring for at kunne opleve verden på bedste vis. 

LÆS MERE HER

2. Alt det bedste samlet i en portion

Tørfoder gør det nemt og simpelt for dig at servere smagfulde og næringsrige måltider for din hund. Forskning viser, at den rigtige sammensætning af ingredienser er altafgørende for hundes sundhed, og i tørfoderet får du netop balancerede og tilpassede måltider til din hund.

hund med foderVuffeli hundeblog

Vuffelis opskrifter er baseret på nøje udvalgte, naturlige og næringsrige råvarer af højeste kvalitet. Med vores foder får din hund blandt andet kyllingekød, brune ris eller søde kartofler, grønne ærter, kyllingefedt, tun, hørfrø, tørret cikorie, sukkerroer, mineraler, æg og frisk lakseolie i mundrette anretninger. Velbekomme! Det er sprængfyldt med protein, vitaminer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Og du får ovenikøbet en foderplan med.

3. Ingen kunstige tilsætningstoffer

Hundefoder kan være en jungle at finde rundt i. Ingredienslisterne bag på foderposerne i butikkerne kan være næsten umulige at afkode, og blandt alle e-numrene kan det være svært at finde ud af, hvad der egentligt er i foderet. 

Men sådan bør det ikke være. Slut med kryptiske ingredienslister og unaturlige ingredienser. Vuffeli benytter aldrig kunstige smags- eller farvestoffer. På den måde kan du være sikker på, hvad du serverer for din hund.

hund ligger med hundeskål med hundefoder, søde kartofler, ris og ærterVuffeli hundeblog

4. God fordøjelse, god fornøjelse

Vejen til en sund og glad hund går gennem maven. Desværre døjer mange hunde med en sensitiv mave, diarré eller uregelmæssig afføring. Men tørfoder kan faktisk hjælpe med at opretholde et velfungerende fordøjelsessystem og en sund tarmflora, der mindsker maveproblemer og sikrer ro i maven.

Ingredienserne i Vuffelis tørfoder er letfordøjelige og skånsomt tilberedt. På den måde bevarer råvarerne deres gode kvaliteter, og risikoen for farlige bakterier minimeres. Vuffelis tørfoder indeholder også masser af fiber, og det er særligt godt for en hundemave.

PRØV DET GRATIS

5. Der er helbredsmæssige fordele på menuen

Nogle hunde savler bare ved duften af mad, og du har deres opmærksomhed så snart foderposen knaser, eller foderet rasler ned i madskålen. Andre hunde er langt fra interesserede i måltiderne i madskålen.

Vuffeli hundeblog

Studier estimerer, at ca. 20,5 % af danske hunde er overvægtige, mens hele 59% af danske hundeejere oplever, at deres hunde sommetider ikke viser interesse for deres foder. Overvægt spænder ben for et sundt og langt hundeliv, og kræsenhed giver både dig og din hund daglige udfordringer, når klokken siger spisetid. Et studie peger også på, at mange slankefoderprodukter på markedet egentligt ikke resulterer i et vægttab, fordi energisammensætningen i foderet er forkert, eller fordi foderet eller doseringen ikke er tilpasset den enkelte hund.

Men vælger du at sætte naturligt tørfoder på menuen, så giver du din hund velsmagende måltider med velbalancerede næringsværdier. Vuffeli tilbyder ikke kun kvalitetstørfoder til enhver smag, vores fodereksperter hjælper dig også kvit og frit med at sikre, at din hund følger en sund udvikling i et passende tempo.

6. Tilpasset til din hund – naturligvis

Din hund er unik, så det bør dens foder også være. Vores dyrlæger og fodereksperter er opdaterede med den nyeste forskning for at kunne give din hund lige præcis det, den har brug for.

hund med foderposeVuffeli hundeblog

Alt efter din hunds behov tilføjer vi de naturlige ingredienser, der kan bidrage til et sundt immunforsvar, stærke led og knogler samt en blød og skinnende pels. Fortæl os om din hund gennem vores foderguide, så laver vi en personlig foderplan og sender foderet direkte hjem til dig. Det er nemt, sikkert og fleksibelt:

PRØV DET GRATIS

Kilder

Vuffeli har i 2021 lavet en større undersøgelse blandt over 750 hundeejere, som viser at 59% af hunde sommetider ikke viser interesse for deres foder. 

Bjørnvad, C. R., Gloor, S., Johansen, S. S., Sandøe, P., & Lund, T. B. (2019). Neutering increases the risk of obesity in male dogs but not in bitches: A cross-sectional study of dog- and owner-related risk factors for obesity in Danish companion dogs. Preventive Veterinary Medicine, 170, [104730]. https://doi.org/10.1016/j.prevetmed.2019.104730

Linder, D. E., & Freeman, L. M. (2010). Evaluation of calorie density and feeding directions for commercially available diets designed for weight loss in dogs and cats. Journal of the American Veterinary Medical Association, 236(1), 74-77.

392 Shares:
4 kommentarer
  1. Er så ganske enig i det du skriver, men desværre er der for mange hundeejere der kigger på prisen i stedet for kvaliteten når de køber foder til deres hunde

    1. Hej John,

      Tusind tak for din kommentar. Det er vores håb at vi via oplysning kan bidrage til at understrege vigtigheden af kvaliteten af det foder man giver til sin hund 😊. Vi ved nemlig hvor stor betydning kvaliteten har for hundes helbred, livskvalitet samt levetid, og vi ønsker at alle hunde fortjener de allerbedste forudsætninger for et godt og sundt liv.

      Du ønskes en rigtig god dag. 🐾

      Mange logrende hilsner
      Rikke – Foder- og adfærdsekspert hos Vuffeli

  2. Jeg kunne godt tænke mig en prøve pakke men det skal være til steriliserede hunde altså fedtfattig , og i skal ikke sende mere før jeg ved at hun vil have det , hun er meget kræsen og lidt spisende,
    Venlig hilsen Karin Platz

    1. Kære Karin,

      Tusind tak for din kommentar.

      Vi tilbyder et slankefoder, som har et lavere fedtindhold samt et øget fiberindhold, der kan bruges til at forbygge overvægt. Derudover skræddersyr vi en foderplan til den enkelte hund, således at vi udregner specifikt hvor mange gram din tæve skal have pr. dag for at vedligeholde sin vægt. Vores søde kundeservicemedarbejdere vil meget gerne hjælpe dig med at få bestilt en gratis prøvepakke på vores slankefoder samt tilrettelægge dit medlemskab så det passer til jeres behov. Du kan få fat på vores kundeservice på kontakt@vuffeli.dk eller give dem et kald på 52 22 95 96 mellem 9-12 alle hverdage. 😊

      Hvis din tæve har udfordringer med kræsenhed og selektiv spisning, vil jeg også meget gerne give dig et opkald, så vi kan snakke om hvordan du bedst kan håndtere denne udfordring.🐾

      Du ønskes en rigtig god dag.

      Mange logrende hilsner
      Rikke – Foder- og adfærdsekspert hos Vuffeli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *