Forside » Hundefoder » Er din hund kræsen? Løsningen kan være vådfoder!

Er din hund kræsen? Løsningen kan være vådfoder!

Vuffeli hundeblog

Er der gået for meget leverpostej i den? Prøv et hundevenligt alternativ – afværg din hunds kræsenhed adfærd med Vuffelis nye vådfoder. 

En lækker foderblanding af højeste kvalitet giver ikke altid en tom madskål. Nogle hunde er kræsne, og vælger deres tørfoder fra – måske lige indtil du smækker en skefuld leverpostej i tørfoderet. Virker det bekendt? 

Kræsenhed hos hunde er virkelig frustrerende. Hvorfor vil hunden ikke bare spise? Får den nok næring, når den vælger maden fra? 

Nogle gange er der tale om enkeltstående tilfælde af kræsenhed. Det kan man hurtigt løse ved at skifte til en af vores andre foderblandinger. 

Men hvis hunden gentagne gange ikke viser interesse for sit foder, så er det en adfærd, den har tillært sig. Hunde er legesyge og lærerige, og hvis den oplever succes med at få en klat leverpostej i maden ved at opføre sig på en bestemt måde, så vil den fortsætte med det. 

Leverpostej er beregnet til os mennesker, og med sit høje indhold af både salt og fedt, er det ikke ideelt hundemad. Heldigvis er det et hundevenligt alternativ. 

Skift leverpostejen ud med vådfoder 

Istedet for at blande en skefuld leverpostej i, så prøv Vuffelis nye vådfoder. I udviklingen af vådfoderet, har vi lagt vægt på, at ingredienserne skulle være af højeste kvalitet for at sikre en høj smagelighed. 

Den skarpe duft virker også langt mere appellerende for hundens snude. Selvom den er kræsen får den meget svært ved at modstå vores vådfoder. 

Læs her: Sådan supplerer du tørfoder med vådfoder

Hvis din hund fortsat er kræsen efter at have prøvet vådfoderet, står vi klar til at hjælpe jer helt i mål. Vi har en kræsenhedsguide, og hvis du kontakter Vuffeli, kan du få din helt egen kræsenhedsrådgiver. Sammen med dig skal vi nok særge for, at din hund spiser op – hver dag. 

Tilføj vådfoder til din næste levering her. Hvis ikke du allerede er medlem, kan du tage fodertesten her og bestille sammen med din prøvepakke.

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *