Forside » Hundefoder » Sådan supplerer du tørfoder med vådfoder

Sådan supplerer du tørfoder med vådfoder

Vuffeli hundeblog

Som medlem hos Vuffeli tilpasser vi en foderplan til din hund, der er helt unik. Læs her, hvordan du inkorporerer vådfoderet i din foderplan. 

Alle hunde er unikke. Det samme er deres foderplan. Hos Vuffeli udregner vi din hunds næringsbehov ud fra en række parametre: Race, vægt, køn, alder og aktivitetsniveau. 

Endnu ikke medlem? Prøv fodertesten her!

Den foderblanding og foderplan, din hund får fra os, dækker 100% af dens daglige behov. Hvis du også giver din hund godbidder eller dental sticks, skal du sørge for at tage lidt fra tørfoderet, så hunden ikke får for mange kalorier. Præcis det samme skal du gøre med vådfoderet. 

Hvis du supplerer tørfoderet med vådfoderet, anbefaler vi, at vådfoderet udgør cirka 10% af den samlede foderplan. Fordelt ud over en medlemspakke, kan behovet se sådan her ud: 

Vuffeli hundeblog

Hvad har din hund behov for? 

Hvis du er medlem hos Vuffeli, har vi allerede sendt dig en anbefaling baseret på din hunds foderplan. Hvis ikke du har modtaget anbefalingen og gerne vil have en, så skriv til os på kontakt@vuffeli.dk – så udregner vi din hunds behov og sender dig en anbefaling til brug af vådfoder.

Hvis du endnu ikke er medlem hos Vuffeli, tilbyder vi en gratis prøvepakke for at komme i gang. Start din fodertest her – så hjælper vi dig med at gøre det nemt at skabe det gode hundeliv. 

0 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *