Forside » Hundehelbred » Hvor meget ved du egentlig om hunde og motion?

Hvor meget ved du egentlig om hunde og motion?

sort puddel og sort labrador poserer i græssetVuffeli hundeblog

Det er klart, at hunde har brug for motion, men hvor meget motion er egentlig nok? Hvilket aktivitetsniveau passer bedst til netop din hund? Hvor mange timer motion skal hunden have om dagen? Og hvordan stimulerer man bedst sin hund?

Disse spørgsmål har sandsynligvis strejfet enhver hundeejers tanker.

Svaret på dem afhænger selvfølgelig af din hunds alder, personlighed, vaner og ikke mindst race. Dog er der nogle tommelfingerregler, som kan være gode at kende til, når du overvejer, hvilken livsstil der passer bedst til din hund.

glad cocker spaniel løber på blomstermarkVuffeli hundeblog

Læs også: Sådan motionerer du din hund

Test din viden om din hunds aktivitetsniveau

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget du skal motionere din hund. Uanset om du ved enormt meget om, hvor meget en hund skal bevæge sig, eller om du først nu er begyndt at overveje, om du skal ændre din hunds livsstil, kan du tage den nedestående test, og finde ud af, hvad vi hos Vuffeli vurderer er et passende aktivitetsniveau.

Et godt helbred er i lig med god motion og fodring

Det er vigtigt, at din hund får den kost, der passer til dens aktivitetsniveau. Hos Vuffeli vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at finde den perfekte foderblanding samt fodermængde, der passer til lige præcis din hund. Du kan altid kontakte vores fodereksperter, der vil hjælpe dig ved at tage højde for alle din hunds behov.

Læs også: Sådan fodrer du en aktiv hund

20 Shares:
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *